Bloggen fyller 2 år….

Din Haj i Nyhetshavet har idag passerat två år som blogg och 525 000 unika besökare har hittat hit och jag har publicerat 303 inlägg!

Över en halv miljon läsare!

Det ger ett dagligt snitt om dryga 5 000 besökare vilket inte speglar sanningen, men statistiskt stämmer det. Jag har haft ett par/tre inlägg som dragit över 150 000 besökare, vilket såklart gör att det dagliga snittet skjuter i höjden.

Men faktum kvarstår: 525 000 besökare på mina två bloggår och 303 inlägg har jag skrivit. Ni har kommenterat mina inlägg ca 975 gånger och jag har läst samtliga kommentarer, eftersom det är jag som släpper in dem på bloggen, dvs de modereras. Jag ändrar inget i det ni skriver och under dessa två år är det nog bara en handfull kommentarer jag vägrat släppa igenom. Ni har alltså hållit en god samtalston.

Jag tackar ödmjukt för era kommentarer, bloggbesök, delningar och engagemang. Det är ni som läser och kommenterar som driver mig att fortsätta skriva!

Ha en fortsatt bra jul och njut av ledighet, umgänge och god mat.

Med doft av skinka //Öberg

2 tankar kring ”Bloggen fyller 2 år….

  1. Larz Lundberg

    Stort grattis, hoppas att få läsa dina skarpa iaktagelser många år till.
    Ömskar dig ett Gott Nytt Bloggår.
    Larz (L)

Kommentarer är stängda.