Hemvändande svenska IS-soldater ska få bästa servicen…..

Jag varnar redan nu för att detta är mitt jävligaste inlägg sedan bloggen startade julen 2013. Jag är så jävla förbannad! Bilderna är googlade under ”islamiska staten” och delade i detta inlägg.

Stockholms Stad tog i dagarna ett synnerligen anmärkningsvärt beslut när det gäller hur kommunen ska ska hantera de hemvändande IS-krigarna.

”Stockholms stads strategi mot våldsbejakande extremism” kallar socialnämnden denna niosidiga handlingsplan och ansvarig politiker är Ewa Larsson (MP), vikarierande socialborgarråd. I dokumentet omnäms bl.a ”personer som deltagit i strid” eller ”kommer hem från strider utomlands”. Låter i mina ögon som krigshjältar som i Försvarsmaktens tjänst deltagit i FN-stödda operationer i Afghanistan, eller annan oroshärd. Det vore väl renligare att kalla dessa hemvändande idioter för terrorister, för det är precis vad det handlar om.

image

Ewa Larsson delar in åtgärderna i främjande, förebyggande, anhörigstöd och efterperspektiv, och i varje del föreslås samordning, samverkan, främjande samt kommunala satsningar som hjälp med bostad, jobb och bidrag.

Vi har alltså en politiker som på fullaste allvar föreslår att dessa terrorister ska få hjälp med bostad, jobb och bidrag. Som tack för att de skurit halsen av oliktänkande.
image
Stockholm ska alltså även samverka i ”boendefrågan” eftersom den anges som ”en förutsättning som behöver fungera”. Därför föreslås ”bostadsbolagen ingå i en samverkan”.

Du får förtur i bostadskön om du massavrättar kristna i Syrien. Samhället premierar dig som mönstrar in under IS-flagg och begår terroristbrott.

Frågan är såklart svår, men att ta rygg på Stockholms Stad och deras linje känns oerhört främmande. Vad skulle jag välja att göra om jag satt på Ewa Larsson stol?

Jag skulle arbeta för att de som väljer vägen mot terrorism har vänt deomkratin ryggen. De har helt enkelt valt att slakta medmänniskor på ett oerhört bestialiskt sätt och ska därför få ta konsekvensen av detta genom att deras pass dras in, med omedelbar verkan. Jag är fullt medveten om att det rent juridiskt och bevismässigt är svårt, men signalen från samhället kan inte vara annan än detta.

image IS har en agenda att erövra landområden långt utanför de områden de idag agerar inom. Detta har USA förstått som idag flygbombar IS-baser i syfte att störa deras operationer. Sverige och EU lyfter inte många fingrar i att säkra livet för de oskyldiga människor som idag hotas av IS framfart.

Det är för övrigt inte bara människor som stupar i IS väg, utan tusenåriga historiska byggnader, kyrkor, konstverk och minnesmärken. Och västvärlden (med få undantag) ser på med armarna i kors och Sveriges huvudstad vill erbjuda hemvändande IS-terrorister en bostad, bidrag och jobb.

Fy fan!

Den som inte förstår varför vi idag har den största flyktingströmmen sedan andra världskriget förstår inte vad som händer i norra Irak och Syrien, samt kringliggande regioner.
image
Nazisterna fick knappas fri bostad och jobb efter kriget, utan betraffades i många rättegångar för sina brott. Varför ska IS betraktas som mindre brottsliga eller varför ska deras massavrättningar anses vara mindre värda än nazismens dito?
image
Riv deras pass. Åtala hemvändare för landsförräderi och krigsbrott. Även om få blir fällda, måste vi sätta ned foten och med kraft säga ifrån…nu! Kartlägg och stryp de rekryteringsvägar som idag finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och övriga städer, varifrån unga människor snos in i IS mörka värld.

Avslutningsvis: Ge fan i att ge halshuggande terrorister fri bostad, jobb och bidag bidrag. Betrakta dem inte som traumatiserade krigsoffer som vänder hem från det krig de själva valt att åka till utan betrakta dem som landsförrädare och demokratihatare.

Med doft av blod och död //Öberg

4 tankar kring ”Hemvändande svenska IS-soldater ska få bästa servicen…..

  1. Roger

    Breivik har fått lägenhet söder fnurra.com/2015/05/20/breivik-har-fatt-lagenhet-pa-sodermalm

  2. Claes Boman

    Det där ju för sjutton som att belöna VÅLDTÄCKSMANNEN ” Haga mannen ” med lägenhet och pengar och arbete och nya våldtäcksoffer och många andra i den sitsen. Protest , protest och åter PROTEST . Men dom som krigar MOT terroristerna ska dom också belönas DOM är mer värda en belöning och hjälp vid hemkomst.

Kommentarer är stängda.