Jag hatar alla kvinnor…..

Hata, hata, hata! Jag hatar alla jävla kvinnor som tror att det är okej att nypa oss killar i baken på krogen. Det är inte charmigt och gulligt, tro mig…

Jag hatar alla jävla samer som tror att fjällvärden är deras, bara för att de bott i ödemarken i 500 år.

Jag hatar alla romer som hela tiden stjäl allt de ser.

Jag hatar alla judar för att de ger sig på oskyldiga palestinier i Gaza. Terrorism för fan! Hata!

Jag hatar alla palestinier för att de skickar raketer över Israel och är smutsiga terrorister. Terrorism för fan! Hata!

Jag hatar varenda muslim, för de är terrorister och vill utplåna alla som inte bekänner sin tro till islam.

Jag hatar alla kristna, för att de slaktat alla som inte bekände sin tro på medeltiden. Fy fan!

Jag hatar alla jävla bögar och flator som paraderar på Pridefestivalen. Vad fan ger er för rätt att göra det? Skaffa ett liv och bränn regnbågsflaggan!

Jag hatar alla socialdemokrater för att ni vill begränsa vinster i välfärden. Brinn i evigheten era smygkommunister!

Jag hatar alla liberaler som vill ha in oss i Nato och därmed tvinga oss att ha kärnvapen på svensk mark. Må en atombomb landa i partikansliet!

Jag hatar alla jävla sommarpratare på P1 som ska berätta om alla framgångar och misslyckanden. Vem fan bryr sig?

Jag hatar Zlatan, för han är äckligt dryg och divig. Tack för att du lämnat landslaget!

Avslutningsvis hoppas jag att Sven Melander tar mitt hatande i försvar och skjuter över ansvaret på alla andra som hatar mig för att jag hatar alla andra. Det är ju inte JAG som är problemet, utan det är alla andra som måste ta diskussionen och kollektivt ta ansvaret för hatet.

Någon jävla ordning ska det vara på min blogg!

Med doft av kollektiv bestraffning, //Öberg

11 tankar kring ”Jag hatar alla kvinnor…..

 1. Jocke

  En reflektion…
  Ju mer man engagerar sig på sociala medier ju mer osocial verkar man bli.
  Ändlösa brandtal från både höger o vänster om alla orättvisor i världen blandat med nån semesterbild från någon vän eller släkting.
  Man ägnar timmar åt att argumentera med folk man egentligen inte borde lägga energi på, och det på bekostnad av kontakten med sina närstående.
  Att ständigt utsätta sig för alla hat inlägg kommer tillslut göra att man själv blir en bitter hatande människa.
  Istället för att hjälpa någon som blir utsatt tex. i bussen så tar man fram telefonen och lägger upp det på FB. Där kan alla spy galla över händelsen utan att ens reflektera över att det vore bättre att stoppa händelsen på plats.
  Själv har jag gått ur FB för en vecka sedan, jag behöver det inte.
  Idag tänkte jag ringa en god vän som jag inte hört av på länge bara för att han mår bra. Det är att vara social!

 2. Cizzie

  Ja intressant nog att läsa igenom ….men förstår inte syftet . Eller rättare sagt …förstår DU Svens syfte med sitt inlägg ?
  Förstår du att vi står inför ett gigantiskt stort problem i detta samhälle där våra unga tjejer inte är säkra ?
  Och inte nog med det …..ansvaret att inte bli våldtagen läggs på kvinnorna . Likaså om nu en våldtäktsman råkar hamna i en rättegång . Att våldtäkt är en våldtäkt borde man ju tycka ….men i Sverige är det så att kvinnans uppförande under våldtäkten är det väsentliga om våldtäktsmannen blir dömd .
  Och du bidrar med att skjuta på Sven Mellander.?
  Jaha….så kan man ju göra !!
  Trevlig helg !

  1. Johan Öberg Inläggsförfattare

   Jag hör vad Sven säger…. ”Du som inte håller med Zara Larsson ställer dig på våldtäktsmännens sida”. Vad är det Sven refererar till? Jo att Zara Larsson gick ut med ”Hata, hata hata alla män”. Detta pga att någon i publiken under hennes konsert begick ett brott mot en kvinna. Hon ger alla män, inkl mig och dig, din son, din pappa, morfar, farfar skulden för detta och alla andra brott män begår mot kvinnor. Att peka ut en hel grupp och kollektivt anse dem vara kriminella är åt helvete. Detta anser Sven Melander vara något man ska ställa sig bakom….och gör man inte det står man på våldtäktsmännens sida. Jag försvarar inte våldtäktsmännen med mitt inlägg. Det jag vill påvisa är att kan Zara skuldbelägga alla män för att det finns några få som är idioter, kan man ge sig på alla judar, muslimer, samer, hantverkare m.m. Och hata dem bara för att en i gruppen är idiot. Kollektiv bestraffning och skuldläggande pysslande Tyskland med under 30-40-talet, då judar och romer fick skulden för depressionen, eländet i världen m.m. Det vill jag inte se igen. Trevlig helg!

 3. Billy Almgren

  Troligtvis är det ett skämt, annars är det väldigt synd om dig som lägger din energi på hat.

   1. Jocke Dahlin

    Nu har väl Zara Larsson fått oförtjänt mycket skit för sitt uttalande. Man ska komma ihåg att tjejen är 18 år och uttalade sig i affekt. Det man själv kläckte ur sig som 18 åring när världen var mera svartvit är ju inget jag står för idag.

    1. Johan Öberg Inläggsförfattare

     I affekt? Läs hennes blogg….

     ”Jag är feminist.
     – Jag hatar det patriarkala samhälle vi lever i och jag avskyr machokulturen.
     – Vilka är det som upprätthåller patriarkatet? MÄN I GRUPP.
     – ”Manshat” (AKA en förkortning på hat mot patriarkatet och machokulturen, om det gör er nöjda) är en rätt så naturlig reaktion på allt kvinnohat jag bemöter. Och ja, många hatar mig just på grund av det jag säger utifrån ett kvinnligt perspektiv. Manshat föds ur kvinnohat och _inte_tvärt_om_.”

     ….som exempel… Hon gör uttalanden på löpande band. Hon är 18 år, myndig och har rösträtt. Om det ska ses som en förmildrande omständighet får stå för dig. //Öberg

     1. Jocke Dahlin

      Ja det får jag ju lov o stå för, det var ju jag som sa det 😉

      Det som står i en hennes blogg är jag inte insatt i men det du citerar låter väl som dom gamla vanliga slagdängorna som feminister vill kasta i ansiktet på män.

      Men jag kan ju inte ställa mig bakom dom män som ska ge igen o känna sig kränkta som både hotar o kallar henne för både det ena och det andra.
      Det ger henne bara bekräftelse i sitt manshat och mera bränsle för att hålla på.

 4. Marie persson

  Ja någon jälva ordning måste det vara. Jag hatar dig din jälvla kvinnoföraktare. Hoppas.du inte har barn, då du med söner förvaltar kvinnoförakt eller döttrar som får skylla sig själva.

Kommentarer är stängda.