Känslan av att ha ett barnbarn….

image

Den 17 april 2012 blev jag morfar för första gången. Morfar! Har fortfarande svårt att egentligen ta in det och känslan är svår att beskriva. Min äldsta dotter Ida Silén (www.idasilen.se) och hennes sambo och pojkvän Toki Drobnjakovic hade det stora nöjet att fixa till detta mirakel. Bra jobbat!

När jag fick meddelandet om att jag nu kan lägga till en titel till på mitt visitkort, kunde jag inte ta in det. Det var först när jag fick hålla miraklet i min famn som jag kunde få in känslan av att det var mitt barnbarn jag höll i famnen. Jag var en del av detta. Jag finns med i detta lilla barn. Stort!

April blev hennes namn och hon föddes på samma dag som min mamma Gunn. Häftigt bara det 😉

Tiden rusar och om bara 3 månader fyller hon 2 år och nu är det en i allra högsta grad självständig individ som babblar på, sjunger och rusar runt. En härlig tjej som är såååå lik sin morfar. Det är så roligt att följa henne och Ida är duktig på att Instagramma med videoklipp och bilder. Fortsätt med det Ida. April och hennes familj bor i Långbro, strax söder om Stockholm, så jag har inte möjlighet att träffa henne så ofta jag skulle vilja. Men när vi ses då sprudlar mitt hjärta och April är i full action!

April är en solstråle i mitt liv och kommer att så förbli. Jag hoppas jag får ha hälsan och därmed möjlighet att följa henne under hennes fortsatta uppväxt och vara en morfar som en morfar ska vara. Älskar dig sötaste April <3 Med doft av stolthet //Ö

1 tanke kring ”Känslan av att ha ett barnbarn….

Kommentarer är stängda.