Några onsdagssnabba reflektioner….

Diverse trista, roliga och väntade nyheter når mig och jag tänkte kommentera några.

# Inbördeskrig på gång i Irak. Kaos i Syrien och Israel/Palestina-konflikten verkar olöslig. Vad är det som händer i regionen och varför kan de inte sluta fred? Jag oroas över att detta bara är början på ett större krig i regionen…

# Jobben blir fler säger Arbetsförmedligen. S, V och MP har kategoriskt hävdat att Sverige är i fritt fall. Skitsnack säger jag och tänk dig för hur du röstar i september, för en röst på S blir per automatik en röst på V eller MP…och då pratar vi extrempolitik.

# Enduro-VM i Enköping. Staden förbereder sig för invasion i helgen! Kul kul.

# Viking Motor Park har fått OK och nu är det slut på alla överklaganden och herr Fallbrink kan plocka fram sina 400 miljoner och börja första etappen. Go!

# Flink fri efter 20 års fängelse för 7 mord. Knappa 3 år/mord. Pinsamt och en fruktansvärd rättsskandal. Varför inte ha en lagstiftning som säger minst 10 år för mord och addera vid flera mord. Då hade Flink haft 50 år kvar idag…låter rimligare.

# Studentflaksolycka idag igen. Fler studenter har i år ramlat av traktorflaken och råkat ut för allvarliga skador. Så ska inte studenten firas och en olycka är en för mycket. Lägg ner och inför andra traditioner såsom studentparader m.m.

# Sommarlov….önskar alla elever skön ledighet och jag ser med avundsjuka på er semester

Med doft av sommar //Ö