Nystart Enköping större än KD OCH FP?

Den väljarundersökning som S beställt och redovisats i Enköpings-Posten har jag tagit upp i förra inlägget och jag hävdade att den borde tas med en nypa salt. Det har givit en respons om att jag är fel ute, den är statistisk säker m.m. Må så vara och om vi antar att den är det och till det lägger till att den information jag fått att Nystart Enköping finns under kategorin ”Övriga” i undersökningen blir resultatet aningen förvånande.

Under den kategorin faller såklart Kalle Ankapartiet och andra ytterlighetspartier. Men om vi spekulerar i att flertalet av dessa röster faller på Nystart Enköping (NE) har vi ett nytt parti som redan nu är större än FP och KD. Det är intressant och ger säkert eld i spisen hos Anders Wikman och hans kollegor. Jag har i tidigare inlägg konstaterat att NE är en frisk fläkt och att jag ser fram emot deras valplattform. Om man redan idag har det stöd som kan utläsas i S-undersökningen tror jag NE med vettig information, substans i sin politiska plattform och fysisk närvaro på gator och torg kan utmana även Centern och därmed bli en nyckelspelare på den politiska kartan kommande mandatperiod.

Det är med stor nyfikenhet jag ser fram emot den politiska våren, sommaren och hösten!

Glad Påsk mina vänner och fortsätt läs, kommentera och engagera, samt om du inte redan gjort det – Premumerera!

Med doft av politisk fight //Ö