Palestinier hugger ner Israeler i Jerusalem…..

Vi nås av sporadiska nyheter om de knvidåd som sedan någon vecka drabbar Jerusalems judiska befolkning. Aktuellt hade ett reportage igår tisdag om detta och den utsände reportern menade att det inte var organiserat, utan slumpvisa attacker.

Det han totalt missade i den analysen var att det faktiskt är organiserat och sanktionerat av de Palestinska ledarna, med Abbas i spetsen. De tar inte avstånd från dessa dåd, utan snarare uppmuntrar till att hugga ner så många judar man bara kan. Allah tycker tydligen det är okej, för till himlen lär de komma efter dessa sk ”hjältedåd”.

Svensk media kallar det knivattacker, överfall och slumpmässiga händelser. Jag kallar det för terrorism. Om detta sker i London eller New York där 1-10 engelsmän/amerikaner dagligen blir knivhuggna av Palestinier, hade det kallats för vad det är…Terrorism!

Men svensk media blundar.

I helgen hölls ett torgmöte i Malmö där riksdagledamöterna Hillevi Larsson (S) och Daniel Sestrajcic (V) talade. Det skanderades slagord på arabiska under detta möte där judar skulle dödas, slaktas, knivhuggas m.m. image Jag är fullt medveten om att riksdagsledamöterna inte har full koll på arabiska, men har dessa två riksdagsledamöter efter detta möte tagit avstånd från vad som hände?

Hillevi Larsson ses här posera med en gåva från Palestina och den Palestinska flaggan. image Notera att Israel är utplånat. Hon poserar glatt med denna gåva och är en representant för vårt regeringsparti!

Har regeringen tagit avstånd från vad Palestinska medborgare nu gör i Jerusalem? Vi pumpar årligen in 1,5 miljarder(!) till Palestina i bistånd. Våra skattepengar göder terrorister i ett land som Sverige erkänt och regeras av det av EU terroriststämplade Hamas. Vi kan lika gärna skicka 1,5 miljarder till IS eller Al Qaida…

Säger Löfven eller utrikesminister Wallström något alls gällande de knivattacker som dagligen drabbar civila i centrala Jerusalem? Tar de avstånd?

Nej. Men vi fortsätter pumpa in pengar…typ 500 000 kr/timme, dygnet runt, året runt….

Men när Israels polis och armé skjuter de som hugger, blir det reaktioner och svarta rubriker ”Israelisk polis sköt idag ihjäl en Palestinsk 18-åring på öppen gata i Jerusalem. 18-åringen misstänktes för att vara delaktig i ett överfall på en buss”

Sanningen: ”En 18-årig Palestinsk terrorist knivhögg idag 5 judiska passagerare på en buss varvid Israelisk polis sköt terroristen till döds. 2 Israeler dog och 2 är allvarligt skadade”
image Bilden är en rubrik efter en attack där 2 israeler dödades av en palestinier….

När ska media vakna. När ska vi få rätt information om vad som händer i mellanöstern. Israel är den enda demokratin i regionen men betraktas som den enda diktaturen. Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet har av tradition hållit Palestina under armarna, med Abbas, Yassir Arafat m.m. som själsfränder. Olof Palme var statsministern som krattade gången för Sverige när det gäller att liera sig med skurkstater som t.ex. Palestina och Kuba. Den traditionen är de tre rödgröna ivriga i att hålla vid liv, för har vi t.ex. hört Jonas Sjöstedt erkänna att Kuba är en diktatur?

Tystnad från regeringen och civila dör på öppen gata i Jerusalem.

Med doft av terrorism //Öberg