Politik

SD kapar Sverige i Wall Street Journal…..

23 februari, 2017 0

Så har SD tagit tillfället i akt och skrivit en debattartikel i Amerikanska Wall Street Journal(!)…jodå, de vill driva sin politik även i USA. Syftet enligt Mattias Karlsson är att de vill visa sanningen och balansera den bild som regeringen vill visa.

Intressant det som nu sker.

SD kallar sig för Sverigevänner. Det borde innebära att man värnar om landet och dess utveckling, tillväxt, export, anseende m.m. Det borde innebära att man, så långt det är möjligt, vill visa ett Sverige som är bra att bo och verka i och definitivt inte måla upp en felaktig bild. Det leder till att svenska jobb hotas, turismen faller och arbeten går förlorade.

Är det att vara Sverigevän? Är ni som röstar på SD nöjda över att förlora jobbet för att svenska produkter inte säljer i USA, eller att Amerikanska turister vägrar besöka oss?

Med den artikel (och syftet med artikeln) som SD nu låtit publicera i en ansedd Amerikans tidning, agerar inte SD i linje med sin partiledares vurmande om att vara Sverigevän. De målar upp en bild av ett land i totalt kaos. Vi är inte ett land i total kaos, med brinnande bilar i varje kvarter och stenar som haglar på våra uteplatser. Men nu tror jänkarna det.

Ja, jag vet att vissa bostadsområden är bekymmersamma, men att göra det till ett Sverigeproblem är långt ifrån en korrekt beskrivning.

Med deras sätt att beskriva verkligheten är alla som besöker en fotbollsarena huliganer, bara för att 20 personer av 20 000 är idioter. Eller att två elever som mobbar andra elever på en skola med 900 barn, gör att hela skolan består av problembarn och är en fara för alla andra barn.

SD slår konstant på trumman att Sverige befinner sig i ett krigstillstånd. Så är det inte.

Jag har en fråga till SD: Hur perfekt ska Sverige vara för att SD ska vara nöjda och kunna skriva en artikel i Wall Street Journal om att vårt land är världens bästa land?

Den frågan är relevant och borde ställas av journalister, för deras konstanta matande av negativa artiklar, inlägg på sociala medier m.m. (och då till 99% där invandrare anses vara roten till det onda) gör att det blir en sanning.

Upprepa en lögn tillräckligt många gånger så kommer du att uppfatta det som en sanning!

När ska någon såga av den gren SD sitter på?

Jag börjar tröttna, på riktigt…

Med doft av sågspån, //Öberg

Det finns 0 kommentarer