Sverigedemokraterna luktar ruttet…fortfarande…

Jag är egentligen inte förvånad. SD är ett ruttet parti och dess företrädare är i de flesta fall lika illaluktande. De som på något sätt försvarar eller försöker måla upp SD som ett ”vanligt” parti, eller ett parti som gjort upp med sitt förflutna ljuger er alla rakt upp i ansiktet.

De som röstar på SD för en fråga utanför rasimen, röstar samtidigt på ett parti som driver rasistiska frågor och åsikter. Kom inte och påstå något annat…eller gör gärna det och förklara hur du tänker! Du är välkommen att kommentera detta inlägg.

Så, nu har vi en person som av SD anlitats som jurist och rådgivare till SD’s parlamentariker i EU. Han är inte folkvald, men har av folkvalda politiker handplockats som rådgivare. Jag dristar mig till att påstå att en jurist kopplad till ett politiskt parti på något sätt sympatiserar med den politiska ideologin man som jurist ska företräda. Konklusion: En sosse-advokat jobbar troligen inte i moderaternas kansli.

Joel Ankar, 30, är jurist och började arbeta som medarbetare till EU-parlamentarikern Kristina Winberg (SD) i höstas.
image
Är ni med på det? Detta är kalla fakta.

Joel Ankar började juristlinjen 2007 och erhöll sin examen 2012. Grattis Joel!

Under utbildningen skrev han flera inlägg på internetforum om hur han planerade att utnyttja sin ställning som jurist mot vissa personer.

”Jag lovar att under min tjänstgöring inom det judiciella systemet ska jag göra allt i min makt för att skynda på lagföringsprocessen. Dock bara för vänstermuppar och krokiga judegubbar, märk väl”

Det intressanta är att Ankar under sin utbildning blev undervisad av Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi, tillika jude. Ankar skriver återkommande om Sarnecki;

”Judesvinet har exakt noll charm utan har en pissig fittattityd mot de flesta verkar det som”. Detta skrevs 2009. Han kallas fortsättningsvis för smutsig polack och sorgligt svin som stinker av svenskhat.

Avslutningsvis har EU-rådgivaren en åsikt om kvinnor och våld i nära relationer:

”Jag skulle tro att många män som slår sina kvinnor gör det av samma anledning som vissa föräldrar slår sina barn; nämligen av frustration och förtvivlan och en känsla av att kvinnan inte förmår ta till sig av verbal kritik alternativt inte ens går att diskutera normalt med, och således endast är mottaglig för en resolut örfil eller dylikt.”

Smaka på det uttaladet mina vänner….

Åter väcker jag frågan till de som röstar på SD. Är detta vad ni vill ha i er partiorganisation? Du röstar på politiker som av egen vilja tar in dessa personer som rådgivare, och därmed delaktiga i SD’s politiska kompass.

Du kan inte ducka för detta faktum och du SD-röstare bär hela ansvaret. Jag gör det inte och skyll inte på ”PK-maffian” eller media som har ett SD-drev. Se dig själv i spegeln och fråga dig om du står bakom detta.

Med doft av rutten SD-politik //Öberg

1 tanke kring ”Sverigedemokraterna luktar ruttet…fortfarande…

  1. Bernt A

    Bra att du tydliggör detta partis agenda! Synd bara på mustaschbilden, den är plump och förtar tyvärr allvaret i artikeln.

Kommentarer är stängda.