Välkommen!

Här har ni mitt livs första blogginlägg och för det har jag min dotter och måg, Ida & Toki att tacka för. Fick bloggen i julklapp igår. Jag är nu en stolt bloggare som följer Idas blogg med nöje och hon och Toki blir mina läromästare när det gäller den tekniska biten. Rekommenderar dig för övrigt att läsa Idas blogg på idasilen.se

På johanoberg.se kommer du att kunna läsa om det jag normalt skriver och tycker om på Facebook och Enköpings-Postens insändarsidor. Jag tänker mig en blogg som provocerar, engagerar och ger annorlunda vinkel på saker samt en hel del humor såklart! Jag ogillar personliga påhopp och försöker verkligen skilja på sak och person. Om du tycker jag tappar det fokuset ber jag dig rycka mig i örat!

Om du har önskemål om vad du vill läsa om på bloggen ber jag dig höra av dig, via kommentarsfunktionen eller johan.oberg@hotmail.com. Jag lovar att ta dina synpunkter i beaktande.

Nu söndag kväll och har precis hällt upp en sval Pripps Blå efter en kanonhelg med närmaste familjekretsen huserandes hos mig.

Med doft av humle, //Ö