Vänner…

Efter en kul kväll på Players Inn (vår fin-pub i Enköping, väldigt lik Bishops Arms) sitter jag nu kl 01:13 och summerar aftonen.
image

Det är härligt att barhänga en lördagskväll med några stjärnor och det rullar in ännu fler stjärnor som man kramas med, surra med, skåla med och bara trivas med.

Det finns så mycket klokhet och glädje i er alla….. Några exempel….

Ikväll har jag fått ett ”expertutlåtande” om bowlingens vara i Idrottshuset eller ej. Intressant och värdefull diskussion. Jag har även hanterat seriöst prat om spruckna äktenskap och hur livet ter sig efter en separation. Utöver detta lite surr om gamla gymnasieminnen och fått information om klasskompisars status och leverne. Parkeringshusets vara eller inte vara, synpunkter på min blogg såklart, frågor om när jag ska starta nytt politiskt parti eller om vilket befintligt parti jag ska joina, Guinness och kärleken till det svarta guldet m.m. är bara några av de ämnen som berörts.

Det är sannerligen en glädje att ha alla stjärnor där uppe och att kunna blinka med några vid kvällar som denna. Det känns alltid som att tiden stått stilla sedan vi blinkade senast och det är alltid lika kul att ses och surra om allt eller inget!

Det som slår mig då jag träffar er är att det dåliga samvetet slår till, ofta med kraft. Känslan av att jag inte tagit kontakt tidigare och träffats över en kopp kaffe eller en öl. Å andra sidan är det ju så att ”It takes two to tango” och vi har ju alla så mycket omkring oss med jobb, träning, barn, resor, familj m.m. att tiden blir knapp för spontanbesök. Jag tror att min känsla många gånger är ömsesidig, för hur ofta säger man inte ”Vi måste ses och surra vidare någon gång”….och så blir det inte riktigt så…

Jag ber därför alla mina vänner, stor som liten, snygg som klok, vis som smart och häftig som ball, om ursäkt för min ibland usla förmåga att ta hand om alla mina stjärnor. Jag vill, men det funkar inte alltid. Att då få ses på Players (som exempel) är för mig en ynnest och jag gillar det mer än ni kan ana och jag hoppas vi ses snart igen!

Ni är i mångt och mycket min luft och mitt bränsle och för det är jag evigt tacksam.

Med doft av vänskap //Ö