2013 mot sitt slut…2014 väntar

Vår lokala nyhetssajt på nätet, www.enkopingssidan.se, har bett några Enköpingsbor reflektera över året som gått och förväntningar inför kommande år. Besök gärna sidan och ta del av tankarna, som även inkluderar mina.

Vad är din reflektion över 2013 och har du några förväntningar inför det kommande året? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!

I övrigt blir mitt firande en 3-parsmiddag med 4 rätter, 5 drycker och glam! Ser fram emot kvällen och jag passar härmed på att tillönska mina läsare, supporters och antagonister ett gott slut och ett fantastiskt Gott Nytt År – 2014! Gillar er alla.

Med doft av bubbel //Ö

2 tankar kring ”2013 mot sitt slut…2014 väntar

 1. Lasse Borgkvist

  Den svenska avundsjukan. Tänk att en sån skitsak som att utökad arbetstid för min del ska sticka i ögonen på andra så att dom måste ägna stor tid till att snacka skit och finna fel. Måtte 2014 vara det år då tånaglarna börjar växa inåt på såna individer.
  För övrigt befinner jag mig på min arbetsplats till 21.30 under aftonen, för att sedan åka hem till förberedd supé med kärt sällskap.
  Ett gott slut på det gamla och Ett Gott Nytt År!

 2. Ida

  Minns 2013 som året då livet började. Jag lämnade föräldraledigheten bakom mig och kom tillbaka till arbetslivet på bästa sätt (Utecompagniet) med en mycket nöjd och stimulerad 1,5 åring på förskolan. Självförtroendet växte och jag fann inspiration till att ta hand om mig själv på ett bättre sätt, hitta formen och äta rätt (veg). Min relation repade sig efter 2012 som kantades av sömnlösa nätter och spädbarnsgråt. Jag njöt av solen på Gotland hela sommaren och vågade starta eget AB på vintern! 2013 va nog Mitt år ändå.

  Ikväll firar jag på bästa sätt; på jobbet mellan 17.00-04.00! Skål & gott nytt år!

Kommentarer är stängda.