Att träffa nya människor!

Att en fredagskväll på en pub i Enköping få träffa en kul kille som visar sig vara den som köpt mitt föräldrarhem blev omtumlande.

Inget fel på killen, absolut inte, men att höra hans berättelse om grannar, ombyggnad, nya rum och kök berörde mig enormt! Trodde verkligen inte att jag skulle reagera så på mitt möte med den man som river om och re-designar mitt föräldrarhem.

Jag har så starka minnen av de rum och utrymmen jag strosat runt i och att höra hans beskrivningar av hur han har byggt om mitt hem var betydligt tuffare än jag trodde.

Han bjöd in mig till huset för att se vad som hänt m.m. och jag kommer garanterat att göra det. Jag har lärt mig att traditioner och historia är oerhört viktigt…

Med doft av barndom //Ö

4 tankar kring ”Att träffa nya människor!

  1. Pereric Öberg

    Jag kan tillägga att jag träffat båda som nu är ägare till vårt föräldrahem! Den urblekta flygbilden stod i hallen hos morsan och farsan och skulle kastas. Fick då idén att lämna den till de nya ägarna. Blev inbjuden att titta. Det är mycket som hänt! Det har du säkert fått förklarat. Jag fick dock en skön känsla av att en ”ny tid” börjat. Såg det jag själv föreslagit våra föräldrar skulle kunna gjort. Det är spännande att se hur de förvaltat sin fastighet och förädlat den. Så utnyttja din möjlighet att besöka! Jag har det på film i min mobil!
    Storebror Pereric

  2. Gustaf Paulson

    Ja du Johan! Det är inte alltid lyckat att besöka sitt barndomshem. Kanske bättre att låta minnet vara intakt.

Kommentarer är stängda.