Demonstration 1 maj, mot- eller för vadå?

”Båd’ stat och lagar oss förtrycka, vi under skatter digna ner”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ett par rader ur Internationalen som Socialdemokrater och Vänsterpartister sjunger imorgon. En direkt motsägelse gentemot dessa två partiers politik. S och V är våra främsta förespråkare för höga skatter, vilka nu ”digna oss ner”. S och V har även en filosofi om att staten, via lagar, ska ta hand om oss. Ingen valfrihet. Förtryck och lydighet ska råda.

Läser vi vidare i Internationalens text står det:
Till krigets slaktande vi dragits
Vi mejats ned i jämna led
För furstars lögner har vi slagits
Nu vill vi skapa evig fred.
Om de oss driver, dessa kannibaler,
mot våra grannar än en gång,
vi skjuter våra generaler
och sjunger broderskapets sång.

Socialdemokraterna rustar nu upp, för att säkra det ”hot” som de anser Ryssland utgöra. Det känns då märkligt att samma parti vill genomföra en statskupp och skjuta våra egna militärer om det blir skarpt läge…

Imorgon kommer vi åter att få se röda fanor, med symboler som direkt kopplas till kommunismen, massavrättningar, utrensningar och förtryck. Fanor som kopplas till diktaturer ledda av mördare som t.ex Stalin, Castro, Pol Pot och Hoenecker…. alla hyllade av svenska politiker såsom bl.a. CH Hermansson, Lars Ohly och Olof Palme.

Ingen lyfter på ögonbrynen eller reflekterar över detta hån mot alla som avrättats under röd flagg.

Vidare kan jag konstatera att Sossarna, i samarbete med V och Sverigedemokraterna River upp ”lex-Laval”. Socialdemokraterna, som konsekvent smutskastat delar av Alliansen för att de säger sig vilja ta stöd av SD vid en framtida budgetförhandling. Nu tar sossarna stöd av detta facistiska parti (som Löfven kallat SD) för att riva upp lex-Laval.

Ynkligt och ohederligt.

Detta innebär att S nu gjort det LO krävt. LO finansierar socialdemokratin med tiotals miljoner varje år och får betalt via ett avgörande inflytande på svensk politik. Grattis Sverige.

USA’s president Trump kritiserades av vår regering för sitt protektionistiska uttalande om ”Amerikanska jobb åt Amerikanerna”. Nu gör vår regering det vår regering kritiserat Trump för, i och med raserandet av Lex-Laval.

”Svenska jobb år svenskarna”. Ingen utlänning ska komma hit och ta våra jobb. Det spelar ingen roll om det blir dyrare, sämre eller krångligare. LO har satt ned foten i sossarnas partistyrelse och Löfven kryper för facket.

Jag avslutar med att citera min vän Mikael Shubeli:

”På måndag infaller socialismens och kommunismens heligaste dag. Den 1 maj vore med rätta en nationell helgdag, om syftet var att hedra dess offer och inte att hylla förövarna.”

Med doft av hederlighet, //Öberg