Din Haj i ny design…..

Idag lanserades en helt ny version av www.johanoberg.se – Din Haj i Nyhetshavet.

Snyggt som tusan! Jag tänker inte ta åt mig ens en promille av äran, utan ger min måg Toki (måg = min dotter Ida’s fästman) all cred för detta. http://alltoki.com  är hans plats i cyberrymden och ett säkert kort för dig som behöver hjälp. Besök hans sida, det kan löna sig!

Vidare tänkte jag redogöra för de inlägg ni gillat att läsa allra mest sedan jag klev in i bloggvärlden julafton 2013, dvs för bara 13,5 månader sedan. image Som du kan se är Gruppvåldtäkten en överlägsen och helt sanslös etta, trots att inlägget publicerades för mindre än en vecka sedan! Detta inlägg är även det mest kommenterade med sina 260 kommentarer. Samtliga har jag läst och släppt in.

Sedan har du en fallande skala av populäraste inläggen.

Ni är duktiga på att kommentera och tycka till. Det uppskattas och gärna om kommentarerna är av avvikande karaktär. Bara ryggdunk leder inte mitt tänkande framåt, utan ett vändande och vridande är bara uppfriskande och nyttigt. Ni håller också en god samtalston och är oerhört duktiga på att skilja på sak och person. Inte alltid det är så, men överlag mycket bra. Fortsätt i den andan så blir allt så mycket trevligare!

Jag utger mig inte för att vara expert inom något ämne. Jag skriver även ibland i ren affekt, men även oftast med så mycket fakta jag vid det tillfället kan ha på bordet. Det är här det ibland kan uppstå meningsskiljaktligheter om en läsare läser ett några dagar gammalt inlägg. Då kan nämligen nya fakta ligga på bordet, vilket kan få ett inlägg att verka vara grundat på rena spekulationer eller rykten. Jag vill dock inte gå in och i efterhand ändra redan skrivet material, såvida det direkt vid publicering påtalas rena stavfel.

Det ska bli spännande att se om Gruppvåldtäktinlägget når 200 000 läsare. De läsarsiffror jag har idag är så långt ifrån mina vildaste fantasier och jag funderar ibland på hur många 155 000 personer faktiskt är. Tja…cirka 10 fullsatta Globen har tagit sig tiden att besöka min blogg. Totalt har snart en kvarts miljon(!) personer besökt min blogg sedan starten för 13,5 månad sedan.

Fortsätt läs. Fortsätt dela om du tycker det är bra! Fortsätt kommentera.

Tack!

Med doft av ödmjukhet //Öberg