Drygt 4000 besökare på 26 dagar!

4000

Jag tar jobbets eftermiddagsfika till att delge er lite statistik för www.johanoberg.se. Hiskeliga 4000 besök sedan jag trevade igång den 21 december 2013. Jag baxnar och hade absolut inte räknat med sådan besöksfrekvens. Rekordet ett enskilt dygn är 399 besökare, den 12 januari. Ämnet berörde tydligen….då tyckte jag till om snöröjningen! Det har gjorts 77 kommentarer till mina inlägg, vilket inkluderar mina egna svar i de fall jag svarat. Fortsätt med det. Er feedback är intressant, viktig och utvecklande. Jag tål mycket, så var inte fega 😉

Tack alla för era bloggbesök. De värmer oerhört och ger mig energi och vilja att fortsätta mitt bloggande. Jag vill samtidigt passa på att be er komma med önskemål om ämnen ni gärna ser mig skriva om. Det finns inga dåliga förslag, så kör på! Tipsa i kommentatorsfunktionen eller via mail johan.oberg@hotmail.com om du vill vara mer anonym.

Du vet väl att du nere till höger på sidan kan skriva in din mailadress och prenumerera. Då missar du aldrig ett inlägg! Bara gört´!

Med doft av ödmjukhet //Ö

1 tanke kring ”Drygt 4000 besökare på 26 dagar!

Kommentarer är stängda.