Enköpingsdemokraterna engagerar och Nystart Enköping sitter på läktaren….

Idag har Enköpings-Posten publicerat mitt blogginlägg från förra veckan då jag skrev om Enköpingsdemokraternas tankar kring utomsocknes flyktingar som bosätter sig i Enköping. Jag krävde även att Enköping skulle lämna Sverige för att på så sätt återta makten till Enköping. Min blogg kokar och inlägget delas hejvilt. Tack för all respons och fortsätt gilla mina inlägg och kommentera (samt prenumerera)!

När jag idag kom hem från jobbet såg jag att en vägskylt, bara 30 meter från mitt hus, pimpats med en inplastad A4 med kryptiskt meddelande. image Jag har försökt tyda budskapet. Inte lätt. Utöver klurigheten är jag inte helt säker på att tilltaget riktas mot mig eller om det kan bo någon annan på gatan som kan ta till sig detta(?).

Jag ber om er hjälp att tyda budskapet alternativt tipsa om vem som meddelandet riktas till, samt vem/vilka som är avsändare. Jag är oerhört nyfiken!

I övrigt är jag irriterad på kommunens tjänstemän (och politiker?) som beslutar att hålla medborgardialoger på vardagar med start 16.00. Har ni missat det faktum att många jobbar till 17.00 + pendlar? Det är ett oerhört demokratiskt problem att vilja skapa dialog med dessa förutsättningar och jag undrar om det är med avsikt för att slippa kritik, ifrågasättande och knepiga frågor?

Nu har jag av säker källa fått informationen att kl 19.00 ska gälla för fortsatta dialogmöten. Jag ser fram emot att det löftet infrias.

Vårt senaste tillskott på den lokala partipolitiska kartan, Nystart Enköping (NE), har synts i debatten gällande badhus, Bredsand och parkeringshus. I alla dessa fall har de kritiserat i stort sett allt. Det ogillas för det vore mer intressant att höra deras förslag till lösningar än att i alla lägen agera som ett enkelt missnöjesparti. Att sitta på läktaren och skrika på att spelarna på planen är usla är ju ingen svårighet, men att själv kliva ner och lira bättre gör det hela lite knepigare.

Så jag vill se NE på spelplanen. Visa oss vilka färdigheter och taktisk finess ni har! Först då vinner ni min respekt och kan utvärderas på ett seriöst sätt.

Med doft av nyfikenhet //Ö