Enköpingsmässan 25-26 april….

Imorgon öppnar Enköpingsmässan sina portar för allmänheten. http://fannaexpo.se/web/enkopingsmassan/ för mer information.

FannaExpo står åter som arrangör för detta välbesökta och uppskattade event vilket ger lokala företag en möjlighet att visa upp sina produkter och tjänster för Enköpingsborna. Det är inte bara vi besökare som kan finna fördelar i detta, utan de utställande företagen erbjuds unika möjligheter till nätverkande och utökade affärsmöjligheter. En äkta Win-Win!

En av årets nyheter är att de politiska partierna erbjuds plats vilket jag tycker är ett gott initiativ då 2014 är kallat ”supervalår”. Det jag saknar i den politiska hörnan är ett forum för paneldebatter med närvarande partier. Med en bra moderator kunde medborgarna då få ta del av var partierna står i olika frågor och det skulle säkert bli en livlig och intressant debatt! Då detta saknas får vi besökare göra vårt bästa i att fråga ut partierna i deras montrar. Ligg på och ställ dina politiker mot väggen!
Paket_PUM
Eftersom jag arbetar för ett företag (www.expolinc.se) som erbjuder portabla displayer av bästa kvalitét, där FannaExpo är en av våra duktiga återförsäljare, kommer jag att vara på plats under fredagen för att hjälpa dem presentera vad FannaExpo och Expolinc har att erbjuda.
Just kvalité är något som alla företag arbetar med och de lägger ned stora pengar i att bygga varumärket och vinna marknadsfördelar. Men när det är dags att ställa ut på en mässa eller deltaga på ett seminarium är det inte ovanligt att företaget/organisationen snålar in på t.ex Roll-Up’en som då presenterar budskapet på ett uselt sätt. En billig Roll-Up står inte rakt upp, är rackligt, har ingen livslängd, ful design och det varumärke du försökt bygga upp presenteras på ett direkt uselt sätt. Det är här Expolinc kommer in som, tillsammans med FannaExpo, erbjuder bra grejer som fungerar över tiden (livstidsgaranti), bra print och därmed exponeras varumärket och budskapet på rätt sätt.

Slutligen vill jag göra reklam för Enköping Vårfru Rotaryklubb, där jag är medlem, som under mässdagarna kommer att arrangera en promenadslinga med frågesport runt vattenparken till förmån för Majblomman i Enköping. Enköping - Vårfru RK - LogoValfri deltagaravgift och pris till alla ger förhoppningsvis tillräckligt med pengar så vi kan fortsätta sponsra sommarkollot som Majblomman arrangerar i Enköping för barn vars föräldrar har det knapert. Sol är utlovat och motion är nyttigt! Välkommen till vårt tält utanför Idrottshuset och gå en runda till stöd för vår insamling.

Med doft av vår //Ö