Politik

Fler och fler anser att SD mobbas…….

5 januari, 2017 0

Jag ser i de sociala medierna allt oftare kommentarer om att SD måste tillåtas komma in i de parlamentariska disukssionerna i Riksdagen. De ska inte mobbas. Det är odemokratiskt att inte ta in SD i den politiska debatten. Man mobbar de som röstat på SD och man mobbar de i Riksdagen som representerar SD. Man tycker att har man så pass många stolar i Riksdagen måste man få vara med i diskussionerna.

De flesta som tycker så har inte läst Sverigedemokraternas partiprogram. De flesta som tycker så har inte förstått vilken politik SD representerar.

Att anse att SD mobbas, bara för att de har +12,86% av rösterna i Riksdagen, är att resonera med offerkoftan på.

Ponera att Alliansen har regeringsmakten. Anser vi då att Vänsterpartiet mobbas bara för att Allianspartierna inte vill bjuda in dem till regeringssamtal, eller diskutera budgeten? Med detta resonemang i beaktande, agerar Vänsterpartiets politiker (och partiledare) i tonen att de mobbas och diskrimineras? Anser folk i allmänhet på de sociala medierna att Vänsterpartiet mobbas och är utfrysta från de politiska samtalen i opposition, trots att de har ett antal 100 000 röster i ryggen?

Skulle inte tro det… Men när det gäller SD är det offerkoftan på. Och fler och fler i de sociala medierna anser att de är mobbade. Fler och fler har tvättat SD till ett ”riktigt” parti, som alla andra i Riksdagen.

Jag säger – En ulv i fårakläder.

Sluta grina. Demokrati är att de politiska partierna väljer vilka de vill diskutera politik med. Det är inte kopplat till partiets storlek. Det är kopplat till partiets politik.

När ska alla kritiker förstå den enkla logiken??

Med doft av rea på koftor, //Öberg

Det finns 0 kommentarer