Grillad eller kokt…det är frågan….

Dagen kickades igång med att Godmorgon Enköping hade säsongspremiär. Det är ett månatligt event för näringslivet, kommunen, politiker och organisationer. Ca 140-160 personer kommer kl 07.00 för att äta gemensam frukost och från scenen få höra olika personer med Enköpingsanknytning bli intervjuade. Det är ett ”Morgon-TV-format” som entrepenören Niclas Buskenström driver sedan 6(!) år.

image Denna morgon hade jag, i egenskap av Hajen i Nyhetshavet, nöjet att få vara offret i den Heta Stolen. En 5-8 minutersintervju med snabba frågor och snabba svar.

Jag kände mig samlad och laddad för Niclas batteri av frågor. Tycker nog att de kanske var i snällaste laget och därmed helt okej. Ingen behövdes hängas ut eller kritiseras, vilket passade utmärkt denna arla morgon.

image Kändes skoj och hedrande att få kokas eller grillas i egenskap av bloggare och åsiktsmaskin. Jag kan ärligt säga att jag inte hade en aning om vilka frågor som skulle komma, så det var bara att gilla läget och skjuta från höften!

Hoppas ni som var där tyckte det var okej och jag ser fram emot kommande frukostmöten i Buskenströms regi. En bra mötesplats som garanterat skapar nya kontakter och möten. Jag fick själv ny kontakt med representanter för Ledningsregementet och UF, så min morgon var en bra start på en i övrigt mycket bra dag.

Med doft av hetta //Öberg

1 tanke kring ”Grillad eller kokt…det är frågan….

  1. Pereric Öberg

    Du skötte dig lillebror! Du är som gjord för att sitta i hetluften! Fina svar som inte behövde förklaring!
    Stolta storebrodern

Kommentarer är stängda.