Kaplan åter i samröre med fel personer….

Så har bostadsminister Kaplan åter hamnat i rampljuset efter att ha ätit en middag med personer som har tydliga kopplingar till högerextrema organisationer. Att Stefan Löfven ens gav honom en statsrådstitel är över mitt förstånd och den enda anledningen jag kan se är att han bidrar till att göra regeringen mer ”mångkulturell” i egenskap av att han är muslim. För kompetensen inom sitt departement kan knappast vara orsaken, för vad har karln uträttat under mandatperioden?

Kaplan har visat prov på sin svaga politiska produktion tidigare, då han i Almedalen 2014 blev uppmärksammad när han jämförde nutida svenska jihadister i Syrien med svenska frivilliga i finska vinterkriget 1939–1940.

Miljöpartiet är och kommer att vara ett sänke för regeringen (och Sverige). De är ett extremt parti med rent skadlig politik för Sverige. Att Löfven ens släppt in dem i Rosenbad är för mig en gåta och Allt tyder på att dessa tomtar får härja runt hur mycket de vill…..tyvärr

Oppositionen skriker sig hesa och kräver hans avgång, för Löfven visar åter på svagt ledarskap….eller, fel av mig. Han fortsätter visa att han inte har något ledarskap.

Regeringen Reinfeldt sparkade ministrar som slarvade med TV-licensen, för det var ju betydligt skadligare för Sverige än att en minister äter en middag med en facist som är medlem i en turkisk organisation med blod på sina händer, Grå Vargarna.

Oppsitionen har under regeringen Löfven lagt sig DÖda med en ohelig allians, som sprack. Nu gör man samma sak, dvs inte ett skit.

Låt mig komma med ett förslag till Alliansen och SD. Så här går det till:

Minst 35 ledamöter kan gå ihop och föreslå att riksdagen ska rösta om en misstroendeförklaring mot Kaplan. Sedan är det bara att ordna så att minst 175 ledamöter röstar ja till förslaget för att riksdagen ska förklara sitt misstroende för minister Kaplan. Får förslaget +175 röster måste ministern avgå.

Döda grenar sågar man bort från trädet, för att det ska må bättre. Regeringsträdet har en rejäl röta och det är tveksamt om att såga av Kaplangrenen räddar hela stammen, men det blir iallfall inte sämre. Regeringsträdet är sedan tidigare svårt ansatt av bottenfärg, brustna vallöften och höjda skatter, så chansen till att trädet ska ge frukt till Sveriges medborgare och företag är tveksamt. Vi får leva på fallfrukt och det vi alla sparat i skafferiet från den tid då regeringsträdet hade växtkraft och Alliansfriska blad.

Med doft av facistisk middagsyra //Öberg