Kaplan avgår och Miljöpartiet blir mer och mer ett pajasparti…..

Till slut sparkade Sveriges svagaste statsminister sedan 70-talet ut antisemiten Kaplan ut ur regeringen.
image
En presskonferens bekräftade avgången och det förklaras som att hans agerande och diskussioner kring detta står ivägen för hans arbete som bostadsminister. Kaplan säger att han inte agerat felaktigt. Statsministern säger samma sak. Språkrören är trygga i vilka värderingar Kaplan har och har fullt förtroende för sin kompis.

Inte en jävel av tar avstånd eller kritiserar Kaplans agerande, utan de bara konstaterar att Kaplan avgår!

Det är tamejtusan skandal! Vi har alltså en statsminister och vice statsminister som inte tar avstånd från de uttalanden som Kaplan gjort. De tar inte avstånd från de kontakter han haft med ytterst tveksamma personer och de klart antisemitiska uttalanden Kaplan gjort. Det är tydligen okej, då ingen lägger fram ett uns av kritik? Hallå? Reagerar ingen på det?

Som majonäs på denna unkna räkmacka offrar Miljöpartiet ännu en helig ko på altaret, i sin kåthet över att få sitta i regeringen. Vattenfall vill sälja sin brunkolsverksamhet och Fridolin sade, med kolbiten i handen under valrörelsen, att en försäljning inte var möjlig. Kolet skulle stanna i marken och inte säljas vidare. image

Nu kommer troligen regeringen ändå sälja brunkolsverksamheten. Miljöpartiet sviker ett av sina tyngsta vallöften. Tidigare har Miljöpartiet gått med på en flyktinguppgörelse som också gick tvärtemot deras partipolitik. Nu detta. Vad krävs för att detta extremparti ska kasta in handduken och istället stå upp för sina värderingar gentemot sina väljare?
Hur många kor kan de offra, för att få sitta med Löfven i Rosenbad? Jag tror detta är oerhört skadligt för Miljöpartiet (inte mig emot), men än värre är…Det är oerhört skadligt för Sverige att vårt land regeras av dessa pajasar. Ursäkta ordvalet, men vilket ord passar bättre i att beskriva Miljöpartiets period som medlemmar i regeringen?

Grattis Sverige!

Med doft av ryggradslöst dravlande //Öberg

1 tanke kring ”Kaplan avgår och Miljöpartiet blir mer och mer ett pajasparti…..

  1. Jocke Dahlin

    Men nu ska det bli ordning miljöpartiet, det tar vi i hand på! 😉
    Nähä, det kunde man inte…
    Och Romson fortsätter att leverera grodor o magplask.

Kommentarer är stängda.