Politik

Kenth Ekeroth (SD) i medias fokus….igen…

19 januari, 2014 0

Så har nu Sveriedemokraternas toppman, Kenth Ekeroth, åter hamnat på löpsedlarna i och med att han blev utslängd från en krog igår. Krogen hävdar att han kallat en gäst för hora, Ekeroth hävdar att han blev utslängd för att hav var SD-politiker. Hans blogg redogör för händelsen sett ur Ekeroths vinkel www.kentekeroth.se

Jag har såklart inte alla fakta på bordet här, men kan inte undgå att tänka ”Nu fick han smaka på sin egen medicin”. Som de flesta vet, var Ekeroth högst delaktig i den sk Järnrörsskandalen i Stockholm då några SD:are kallade komikern Soran Ismail för babbe, inte svensk m.m. och en kvinna för hora. Som grädde på moset beväpnade de sig med järnrör och började leta efter personer de kände sig ”hotade” av. Ekeroth hade det goda omdömet att filma hela sekvensen så han var närvarande hela tiden och kunde avstyra det hela om han ansåg sina partivänner gå för långt. Nu gjorde han inte det. Ekeroth var vid den tiden SD:s talesperson i juridiska frågor, dvs partiets kandidat till Justitieminister. Senare skickade SD en redigerad film från händelsen där de utmålades som hotade m.m. Dock fanns det en läcka i SD som hade den oredigerade versionen som Expressen sedemera publicerade. För detta ska Ekeroth nu kräva ersättning utifrån ett upphovsrättsligt perspektiv. Haha, fy fan, jag dör!

Att kalla en person för babbe, hora och jaga med järnrör kom han undan med (juridiskt) och att han nu slängts ut från en krog och anser sig bli diskriminerad för sina åsikter, drar ju ett löjets skimmer över Ekeroth som person.

1. Han anser med andra ord att det som skedde under järnrörskvällen inte var diskriminering, dvs kalla Soran Ismail för babbe och en kvinna för hora.
2. Att han blir utkastad och anser sig vara diskriminerad för sina åsikter känns som en lindrigare förseelse än att kalla någon för babbe/hora? Inte vet jag, men nja…
3. SÄPO har polisanmält detta som diskriminering då det var två säkerhetsvakter närvarande. Hur hade SÄPO agerat om de varit närvarande under järnrörskvällen? Hade de stått vid sidan om och passivt sett på, eller hade de ingripit och hjälpt SD att jaga dessa personer med järnrör då ”hotbild fanns”, eller hade de polisanmält Ekeroth och hans partivänner för diskriminering och förtal?

Ekeroth är SDs starke man när det gäller att agitera kring ”islamiseringen av Sverige” och han driver hatet mot invandrare starkast av toppmännen i SD. Han kommer konstant med osanningar och har stort inflytande i sajten AVPIXLAT som han bl.a. sköter en del ekonomi åt. Ingen har fysiskt hotat honom på krogen igår (fan vore det annars med två SÄPO-broilers i hasorna) och han har enligt vissa källor kallat en kvinna för hora, vilket är den officiella orsaken till att han blev avvisad.

Han kan väl börja med att blir rimligt rumsren, för det är först då han kan ses med ett uns av respekt för sin roll som politiker. Nazister får inte heila på krogen och att Ekeroth ses som en nasse av många svenskar har han sig själv att skylla. Kan tyvärr inte tycka synd om honom och han har själv, genom sina uttalanden, handlingar (eller brist på handlingar) och texter bäddat för sin egen situation. Kom för fan inte och gnäll och se dig som ett offer. Din politik skapar tusenfalt fler offer och kränkningar än vad du själv är i närheten av.

Med doft av rutten politik //Ö

Det finns 0 kommentarer