Mer om mig…..

image

image

image

image

Här har ni 4 bilder som speglar en del av mina intressen. Hockey och Brynäs såklart. Fotboll är okej och Liverpool är mitt lag i Premier L.

Innebandy har varit en del av mitt liv sedan mitten av 80-talet och som domare sedan slutet av 80-talet. Har dömt i högsta ligan (nuvarande SSL) och gjorde där ca 150 matcher, inkluderat SM-finaler på dam- och herrsidan. Dömer fortfarande men nu på distriktsnivå i måttlig omfattning. Kul är det fortfarande!

Slutligen har jag ett förflutet som medlem i Round Table (www.rts.org), men som 40-åring blir man utkastad. Livet tar inte slut där utan Old Tablers tar vid, utan åldersgräns, och dessa 2 organisationer har givit (och ger!) mig vänner för livet – i Enköping men även i övriga Sverige och Europa. Old Tablers kallas även 41 Club i vissa länder. Same same and not different… Jag ska inte här berätta om organisationerna utan rekommenderar istället deras hemsidor. Fråga gärna om du vill veta mer, för det är inga hemligheter som vi pysslar med utan ren och skär vänskap, glädje och värme.

Med doft av JVM-hockey //Ö

4 tankar kring ”Mer om mig…..

  1. Mårten

    fasiken… gillar brynäs och är med i hemliga sekter där ni säkert dricker blod och offrar jungfruar. Tur att du gillar Liverpool, det väger över till det positiva.
    Mest positiva är dock Tiffany Records. Bästa butiken vi haft i Enköping och din dotter kommenterade i min blogg då jag skrev om er affär 🙂

    1. Johan Öberg Inläggsförfattare

      Haha…inte så mycket blod att dricka och jungfruar är ju en bristvara nuförtiden 😉 Tiffany var en kul ”resa” som många uppskattade och jag har trevliga minnen från den tiden…Det borde vara ca 30 år sedan!

Kommentarer är stängda.