Om en Haj kan ha semester……

Så har då min lilla egna skolavslutning kommit, då jag kl 16.17 låste och larmade på FannaExpo för semester i tre veckor. Inget lastbilsflakåkande eller annat bök, utan en stillsam biltur hem till Öbergs Grill & Chill.

image

Så, vad betyder semester för mig? Inte så mycket mer än vila, umgänge och förhoppningsvis bra väder. Vissa år reser jag, andra inte. I år blir det inte mer avancerat än en trevlig tripp till västkusten några dagar i mitten av juli. Resterande tid hemma i Enköping, såvida inget oplanerat dyker upp…för just oplanerade saker är ju det som är kul med semester. Oavsett veckodag kan jag göra precis vad som helst, utan att tänka på morgondagen. Det är semester!

Har lite husfix att ordna med och en dotter som behagar fylla 18 år på söndag, så lördag eftermiddag är vikt för grill- och groggbuffé med släkt och vänner. Ska bli spännande att uppleva den combon…

Kan en bloggande Haj ta semester i Nyhetshavet? Absolut inte och det blir något myggbitande inlägg även i juli. Dock vet jag av erfarenhet från sommaren 2014 att ni läsare blir lika slöa på att läsa som gäddan i vassen är på att jaga en varm sommardag. Ni är dock ursäktade, för även läsare måste ju få ledigt några veckor.

Avslutningsvis vill jag tacka för ett inspirerande halvår 2015. Bra drag på läsandet, kommentarerna och engagemanget. Jag når snart en kvarts miljon(!) besökare och detta på ca 18 månader sedan bloggen föddes. Magiska siffror och ödmjukt bugar jag inför era klick.

Ha nu några bra sommarveckor med Grill & Chill. Njut av livet!

Med doft av Hawaiian Tropic //Öberg

1 tanke kring ”Om en Haj kan ha semester……

  1. Larz Lundberg

    Önskar dig en skön sommar. Som brukligt startar min sommar med Almedalsveckan i Visby. Nu någon vecka för att smälta alla intryck.
    Larz L

Kommentarer är stängda.