Johan Öberg

Ut med packet!!

22 juli, 2016 0

Till alla er som anser att våra kvinnor är horor som ger er den rätt att tafsa och våldta dom. Ni som kastar stenar och molotovcocktails på våra fina ambulansförare, brandmän och poliser. Ni med era banditgäng som skapat mängder med ”no go zoner” i vårt land. Ni som anser er stå över rikets lag. Ni som protesterar och bränner ner flyktingboenden. Ni som slår ner och rånar äldre. Ni som kommer i kackerlackssvärmar och rånar och slår ner oskyldiga människor, för ensamma är ni jävligt rädda och fega. Ni som mobbar andra på era arbetsplatser eller i skolan. Ni som har som nöje att bränna bilar. Ni som mördar och misshandlar våra kvinnor. Ni som gladeligen åker på semester till andra länder och utnyttjar deras kvinnor. Ni som skattefifflar. Ni som jobbar svart. Ni som bara lever på vår välfärd. Ni som är lata och inte vill ta vilket skitjobb som helst.

Till er säger jag: DRA ÅT HELVETE !!! Lata och kriminella svenskar har jag fått nog av. Jag ser och hör er varje dag och ni bidrar inget till vårt samhälle, utan skyller ALLT på invandrare, politiker, skolan och korkade myndigheter. Ta ert pick o pack o dra.

Till er andra 94% som bor här i Sverige och följer svensk lag, utbildar er, jobbar och på alla sätt gör rätt för er…VÄLKOMNA ATT UTVECKLA VÅRT UNDERBARA LAND!!
——————-

Jag hoppas texten gav dig lite eftertanke i hur drevet går på nätet, dvs att allt som nu sker är någon annans fel, i huvudsak invandrarnas. Det verkar som om samtliga svenskar i ett nafs blivit hederliga och laglydiga, för hur ska man annars kunna tolka en text som ovan? Den är snodd (och lite omarbetad) från ett Facebookinlägg som var riktad helt mot de invandrare som de senaste åren kommit till Sverige.

Det enklaste en människa kan göra är att skylla sina egna misstag eller problem på någon annan. Så ser det ut idag och se på idrotten, arbetsplatsen, skolan. Förlorar du en match, skyller du enklast på domaren. Blir du omplacerad på jobbet, skyller du på arbetsgivaren eller kollegorna. Misslyckas du eller dina barn i skolan, skyller vi på lärarna.

Aldrig tittar vi oss i spegeln och skyller på oss själva, för JAG har väl aldrig gjort ett enda fel. Skulle jag trots allt gjort något fel, är det inte lika allvarligt som de fel alla andra gör.

Den som skyller på att en invandrare tar ditt jobb, som inte kan språket, kulturen eller våra värderingar till 100%, har tamejfan ingen annan än sig själv att skylla på.

Med doft av självrannsakan, //Öberg
Nu även på Twitter: @johanenkoping

Det finns 0 kommentarer