Vår och ljus!

En härlig söndag i Enköping lider mot sitt slut. Ca 15 grader och sol gav vårkänslor och skön känsla i kroppen. Ljuset har återkommit efter några månader i ”arktiskt mörker”.

Lite skitkörning till Återbruket, plantering av några blommor vid entrén och försök att laga en cykelpunka var dagens arbete. Sedan gav kroppen upp, efter lördagens fest som hade sina efterverkningar idag.

Det är märkligt vad ljuset kan göra med sinnesstämningen! Sol och ljus ger energi och det är lättare att komma upp på morgonen. Idag var det så pass varmt att jackan kunde lämnas hemma och en varm tröja var tillräckligt för att hålla värmen. Mer av det vill jag se i mars. Fortsätter vädret på detta sätt åker utemöblerna fram och grillen får göra möblerna sällskap ut i det fria. En härlig tid väntar och personligen tycker jag maj är den bästa månaden på året då det slår ut rejält, dofter och färger är som intensivast och solen gassar härligt! Jag är i detta sammanhang glad över att inte lida av allergi, utan jag kan njuta fullt ut av vårblommningen.

Med ljuset kommer även ett intensivare umgänge med vänner. Det är enklare att ses, cykla över till en vän för en fika/öl m.m. och det sociala livet blir mer spontant och oplanerat. Man kan titta förbi på en grillkväll, eller enkelt bjuda hem för detsamma då man springer på en vän på stan, som exempel. Gillas!

Våren, en härlig tid då vi vaknar upp efter de oxveckor vi arbetat oss igenom sedan trettonhelgen. Nu kommer en härlig tid som jag hoppas du omfamnar och verkligen njuter av ljuset, våren och umgänge med vänner, nära och kära.

Med doft av energi //Ö