Vårterminens sista arbetsvecka innan 4v semester….

Så är midsommar avklarat och jorden har åter påbörjat sin resa mot vintersolståndet i december. Innan dess har jag sista arbetsveckan att beta av, men en resa till UK/London mån-tis samt Belgien/Bryssel onsdag. Jag har ju varit på hemmaplan sedan cykelvurpan i mitten av april och får fortfarande inte belasta min vänsterhand, vilket gör att jag inte kunnat resa till kunder och visa/prata om våra kvalitetsprodukter. Nu gör jag en kortare tripp till en handfull nyckelkunder för att stämma av årets första sex månader och diskutera de kommande sex.

På fredag kl 15.00 stämplar jag ut och hugger in på fyra sköna semesterveckor.
image
Jag har ganska blankt papper vad gäller semestern. Min sista veckas 5 dagar kommer att tillbringas på västkusten, Bovallstrand (där vi jagar hummer och makrill i slutet av september varje år). Emma och Gustav blir hos mig under mina två första veckor samt med till Bovall och jag hoppas få tillbringa lite tid med barnbarnet April och hennes föräldrar såklart!

Vännen Bengt Norvik är sugen på att tillsammans med mig göra en roadtrip några dagar, liknande den jag gjorde förra sommaren. Det är ju så att jag för ofta säger ”vi måste ses bla bla bla” men så blir det sällan så, utan annat kommer alltid i vägen. Så jag gjorde slag i saken förra året och hälsade på Korduner i Åmål, Beckman i Tidavad och Peterson i Hjo. En natt/ställe och jag hade med mig sängkläder för att göra det enkelt. Förbaskat kul och jag tror mig veta att mina tre värdar tyckte detsamma.

Bengt och jag ska snacka ihop oss för att se om det går att klämma in en tripp i år. Vill du ha besök av två snygga och onödigt trevliga män i sina överlägset bästa år, är det bara att hojta till!

Som sagt, i övrigt ganska blankt papper. Får se hur vädret utvecklar sig och kanske en sista-minuten(?) om det blir för överjävligt…

Annars har jag funderat på om någon av mina bloggläsare har en villa/stuga/lägenhet att upplåta under några dagar i Juli. Om ni ändå är borta kan jag och barnen agera husvakt. Helst vill jag i sådana fall bo hyfsat badnära. Väderstreck egalt, så Norrland eller Skåne spelar ingen roll. Fundera och återkom!

Det ska oavsett aktivitet eller resa bli förbaskat skönt att kicka in på semester och som jag tycker, välförtjänt ledighet.

Med doft av sommar //Ö